Tekst objavljen: 07.04.2014 14:54        


Rajfajzen banka a.d. Beograd dobitnik je nagrade "Najbolja banka u Srbiji“ za 2013. godinu, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin "Global Finance“ u okviru godišnjeg izbora za "Najbolje svetske banke na razvijenim i tržištima u razvoju“, objavila je ta banka.

Rajfajzen banka proglašena za najbolju u Srbiji

Istovremeno, nagradu istog časopisa u kategoriji "Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi" dobila je Rajfajzen banka interancional (RBI), osmu godinu za redom, kao i još tri banke, članice Rajfajzen grupacije.

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zoran Petrović izjavio je da nagrada renomiranog časopisa predstavlja potvrdu ispravnosti strategije banke u ekonomski izazovnom okruženju.

- Mi smo banka koju bira više od pola miliona građana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, što je najbolji dokaz da smo prihvaćeni kao odgovoran i profesionalan partner - kazao je on.

Za odlične rezultate ostvarene u 2013. godini, pored te nagrade, Rajfajzen je nagrađena i priznanjem "Banka godine u Srbiji“, koje joj je dodelio poznati finansijski časopis "The Banker“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rajfajzen banka Raiffeisen bank banke bankarsko tržište bankarski sektor Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana