Tekst objavljen: 23.05.2016 15:01        


Raiffeisen banka danas otvara novu filijalu u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa (ulica Partizanskih avijacija 12).

Raiffeisen otvara novu filijalu na Bežanijskoj kosi

Filijala je uređena prema svim standardima savremenog bankarskog poslovanja, prateći prepoznatljiv brend Raiffeisen grupacije. Ono što je posebno odlikuje jeste mogućnost obavljanja transakcija 24 sata, 7 dana u nedelji, i to u okviru zone za samousluživanje na multifunkcionalnim uređajima. Na ovaj način, klijenti će biti u mogućnosti da bez čekanja u redovima, u vreme koje njima odgovara i uz niže provizije, obave sve transakcije: podizanje novca, uplate na račune, prenose sa računa, menjačke poslove, plaćanje mesečnih računa.

Pored ove nove poslovnice, banka je pustila u rad i u potpunosti redizajnirane filijale na Slaviji i u TC „Piramida“ u Beogradu. Kao i ostale poslovnice u Raiffeisen mreži, i ove filijale će omogućiti klijentima zadovoljenje svih finansijskih potreba na jednom mestu, u skladu sa zahtevima savremenog načina života.

„Profesionalizam u poslovanju, kvalitet i inovativnost usluga, osnovni su prinicipi u radu Raiffeisen banke. Otvaranjem još jedne i puštanjem u rad dve modernizovane filijale na atraktivnim lokacijama u Beogradu, bićemo u mogućnosti da klijentima ponudimo još efikasniju uslugu, koja preti najsavremenije svetske trendove u bankarskom poslovanju“, istakao je tim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Nova filijala na Bežanijskoj kosi biće otvorena radnim danima od 09:00 do 16:30 časova, izuzev ponedeljkom, kada će raditi produženo do 18 časova. Multifunkcionalni uređaj će građanima biti na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka Raiffeisen bank otvorena nova filijala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana