Zvanični kurs Evra za dan 10.05.21. :: 117.5807 rsd
Tekst objavljen: 14.10.2016 14:56        


Dugo očekivani modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus jutros su u mts poslovnici u Beogradu dobili prve vlasnike u Srbiji. Kao i u drugim gradovima širom sveta, zainteresovani kupci okupili su se u ranim jutarnjim satima ispred mts poslovnice u Knez Mihailovoj ulici i sa nestrpljenjem čekali da zvanično postanu ponosni vlasnici iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja.

Prvi vlasnici novih iPhone 7 modela su korisnici mts-a

Tačno u 9,00 časova, u specijalno priređenoj atmosferi, nasmejane hostese poželele su dobrodošlicu kupcima, a prvi koji su dobili priliku da otkriju pun potencijal najnaprednijih modela iPhone-a do sada, bili su mts korisnici koji su na vreme rezervisali nove uređaje putem onlajn porudžbina.

Tako je i zvanično otpočela prodaja novih iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja, koji su od sada dostupni u svim mts poslovnicama širom Srbije, i to već od 1,0 dinar uz određene mts postpejd tarife, saopšteno je iz Telekoma mts.

Novi iPhone uređaji imaju napredni sistem kamera, a odlikuju ih i najbolje performanse, trajanje baterija, stereo zvučnici i najsvetliji iPhone ekran koji poseduje najveći spektar boja, dok je ceo uređaj otporan na vodu i prašinu.

Izvesno je da će iPhone 7 i iPhone 7 Plus drastično unaprediti najvažnije aspekte iPhone iskustva, a više informacija o samim uređajima i njihovoj ponudi zainteresovani mogu pronaći putem mts internet stranice www.mts.rs "http://www.mts.rs".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
iPhone 7 MTS novi iphone

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana