Tekst objavljen: 29.10.2013 18:30        


Nemački diskontni lanac Lidl svoj prvi supermarket u Beogradu gradiće u Rakovici! - Jedina lokacija u Beogradu koju je izabrao nemački Lidl je na našoj teritoriji - kažu iz Odseka za informisanje Opštine Rakovica. - Pored Rakovice, Lidl je obezbedio još 15 lokacija i u fazi je ekspanzije na srpskom tržištu.

Prvi Lidlov diskont u Beogradu gradiće se u Rakovici

Kako u Rakovici objašnjavaju, ohrabrujuća je činjenica da su ovu opštinu u Lidlu prepoznali "ne samo kao atraktivnu lokaciju za ulaganje, već i ozbiljnu lokalnu samoupravu sposobnu da kao poslovni partner obezbedi svu neophodnu plansku dokumentaciju, kao i da olakša birokratske prepreke".

- Iz kompanije Lidl imamo uveravanja da će radovi na izgradnji objekta početi do kraja 2014. - kažu u opštini Rakovica.

Još ranije, iz Lidla je potvrđeno da su kupili zemljište za izgradnju supermarketa u Beogradu. Mesecima unazad spekulisalo se o mogućim lokacijama.

Navodno je prvi objekat trebalo da bude otvoren u Mirijevu, prošle godine se šuškalo da pregovaraju sa rukovodstvom kineskog tržnog centra Belmaks na auto-putu Beograd - Zagreb, pominjali su se i Borča, Zrenjaninski put kao opcija...

Nedavno se pojavila informacija da će Lidl otvoriti supermarket u Ulici Vojislava Ilića. U pitanju je lokacija koja je pripadala preduzeću Metal, a u kojoj je Delta nameravala da otvori Maksi supermarket. Međutim, iz Delte nisu hteli da komentarišu ove pretpostavke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija Beograd trgovinski lanci trgovinski lanac diskontni lanac lidl

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana