Tekst objavljen: 22.10.2015 12:36        


Nacionalna avio-kompanija "Air Serbia" najavila je danas promotivnu kampanju "Putujte zajedno", kojom nudi specijalne promotivne cene za povratne letove za dva gosta koji putuju zajedno od Beograda do više od 33 destinacije u okviru mreže "Air Serbia". 

Promotivna kampanja Air Serbia "Putujte zajedno"

Kampanjom se obeležava početak proslave drugog rodjendana "Air Serbia" i reč je o prvoj u nizu atraktivnih promocija koje je ta kompanija pripremila za svoje goste, a koje će biti predstavljene u toku narednih nekoliko sedmica.

Kako je saopštila "Air Serbia", promotivne cene važe za putovanja između 25. oktobra ove i 23. marta sledeće godine, osim između 18. decembra 2015. i 11. januara 2016, i mogu se kupiti od sutra do utorka, 27. oktobra.
Promotivne cene karata važe za povratne letove u ekonomskoj klasi za dva gosta koja putuju zajedno od Beograda do više destinacija.

Cena povratne karte za dvoje za Banjaluku kreće se od 100 evra, za Podgoricu i Tivat 169 evra, za Bukurešt, Skoplje i Zagreb 189 evra, za Ljubljanu, Sarajevo, Sofiju i Tiranu 199 evra, a za Istanbul, Milano, Rim, Solun, Beč i Cirih 209 evra.

Kako se navodi, cene povratnih karata za dvoje za Atinu, Frankfurt, Štutgart i Varšavu kreću se od 229 evra, za Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Prag i Stokholm od 269 evra, za Amsterdam i Berlin od 289 evra, za London, Pariz i Tel Aviv od 349 evra, Moskvu 369 evra, Bejrut 409 evra i Abu Dabi 509 evra.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, a broj sedišta je ograničen.
Kako je saopšteno, popust za bebe i decu se neće primenjivati, a promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem na +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od "Air Serbia" poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem sajta www.airserbia.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
putovanje avio karte letovi Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana