Tekst objavljen: 22.03.2017 15:15        


NLB Grupa nastavila kontinuirani profitabilni rast iz prethodnog perioda i poslovnu 2016. godinu završila sa profitom od 110 miliona evra, 20 odsto više nego u prethodnoj godini. Dobrim rezultatima Grupe doprinele su sve banke članice, uključujući i NLB Banku Beograd, koja je u 2016. godini ojačala kapacitete i ostvarila dobit od 2,2 miliona evra.

Profit NLB grupe u 2016. 20 odsto veći

NLB Banka je okupila privrednike na skupu u Beogradu, kome je prisustvovao i Ambasador Slovenije u Beogradu NJE gospodin Vladimir Gasparič, kako bi im predstavila postignute rezultate i iskazala spremnost da ih podrži u ličnim i poslovnim planovima.

Na proslavi povodom dobrih poslovnih rezultata, Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke Beograd izjavio je: „Zahvaljujući vašem poverenju, NLB Banka je u protekle godine ostvarila dobre poslovne rezultate i još jednom potvrdila da je Srbija strateško tržište za NLB Grupu. Samo u prošloj godini, odobrili smo kredite u ukupnom iznosu od preko 150 miliona evra i na taj način podržali svoje klijente u realizaciji ličnih i poslovnih planova. Ponosni smo na na invativnost koju smo pokazali u svim svojim aktivnostima, a u tom kontekstu bih svakako istakao saradnju sa našim partnerom, Gorenje grupom, na kreiranju specijalne ponude online kredita “.

„Stabilan rast i pozitivan trend u poslovanju na svim tržištimana kojima na kojima je NLB Grupa prisutna predstavlja još jednu potvrdu naše poslovne strategije i naše sposobnosti da poslujemo na održiv način“ rekao je u svom obraćanju predsednik Uprave NLB Grupe, Blaž Brodnjak. On je dodao da je Srbija strateško tržište za NLB Grupe i istakao da je Grupa fokusirana na tržišno učešće u svim zemljama u kojima posluje, nastavak procesa digitalizaciju, i, pre svega, na obezbeđivanje inovativnih servisa od kojih klijenti imaju najviše koristi, što će obezbediti pozitivno korisničko iskustvo za klijente i doprineti njihovom zadovoljstvu saradnjom sa bankom.

Ambasador Slovenije u Beogradu Vladimir Gasparič pozvao je klijente NLB Banke Beograd na povezivanje sa privrednicima iz Slovenije, koja je jeedan od najvećih trgovinskih partnera, ali i jedan od najvećih investitora u Srbiji. On je potvrdio da srpski privrednici kvalitetom i konkurentnom cenom svojih proizvoda i usluga mogu da se izbore za plasman na zahtevno slovenačko tržište i izrazio uverenje da će im banka sa regionalnim iskustvom i znanjem pomoći u povezivanju i pružiti im dodatnu vrednost kao klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Branko Greganović banke nlb banka izvršni odbor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana