Tekst objavljen: 23.03.2020 9:35        


Većina lanaca maloprodajnih objekata u Srbiji saopštila je da će od danas važiti novo radno vreme u prodavnicama, odnosno da će radnim danima raditi do 15 časova

Prodavnice od danas rade do 15 časova

Radno vreme IDEA prodavnica, Roda marketa i Merkator hipermarketa širom Srbije biće od 7.00 do 15.00 časova, svakog dana u nedelji.

“S obzirom da su naši najstariji sugrađani jedna od najranjivijih grupa kada je reč o korona virusu, kompanija Merkator-S je odlučila da nedeljom od 4 do 7 ujutro 90 odabranih IDEA prodavnica, Roda marketa i Merkator hipermarketa bude na usluzi samo osobama starijim od 65 godina”, navodi se u saopštenju.

I kompanija Lidl Srbija saopštila je danas da će sve njene prodavnice od sutra do daljeg raditi svakog dana od 7 do 15 časova.

Lidl poziva potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara da ostanu kod kuće, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno i da kupuju racionalno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Ukoliko se mere ograničenja kretanja budu menjale, može doći i do dodatnih promena radnog vremena Lidl prodavnica, a budući termini kupovine za starije od 65 godina biće posebno najavljeni”, navodi se u saopštenju.

Delez je takođe najavio da će od ponedeljka 23. marta u skladu sa novim merama Vlade Srbije prodavnice Maxi i Shop&Go će imati prilagođeno radno vreme. Sve prodavnice će raditi od 07h do 15h.

Ovaj lanac je objavio je na svom sajtu i dozvoljen broj potrošača koji istovremeno mogu biti u svakoj od njihovih prodavnica.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
radno vreme prodavnica prodavnice vanredno stanje kraće radno vreme

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana