Tekst objavljen: 13.03.2016 16:04        


Direktor srpske nacionalne aviokompanije Air Serbia Dane Kondić izjavio je u Abu Dabiju da prodaja karata za Njujork u trećoj nedelji "prevazilazi očekivanja".

Prodaja karata za Njujork prevazilazi očekivanja

Kondić je u intervjuu za portal Tango Six, nakon panela na temu  Radi li industrija dovoljno na rešenjima ne bi li izbegla novi ekonomski silazni trend", rekao da način na koji je ustrojen Nadzorni odbor kompanije, koji pored pododbora omogućava i neke druge sisteme kontrole, Air Srbiju čine najbolje upravljanim javnim preduzećem u zemlji.

"U slučaju da se eventualno prizemljenje letelice produži na nekoliko dana možemo računati na našeg partnera Etihad Airways. Oni u svakom trenutku u hangaru imaju parkiran jedan rezervni A340-500", rekao je Kondić, koji je u Abu Dabiju boravio na skupu globalne vazduhoplovne industrije "Global Aerospace Summitu".

Inače, Air Srbija je zvanično objavila da će prvi let Beograd - Njujork obaviti 23.juna ove godine, a prodaja karata je počela polovinom prošlog meseca.

Air Serbia će uspostaviti redovne direktne letove izmedju svog matičnog Aerodroma Nikola Tesla i Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u junu avionom Airbus A330-200.

Letovima za Njujork su dodeljeni brojevi JU500 i JU501, isti brojevi leta koje je koristio prethodnik Air Srbije kada je pre 24 godine obavljao direktne letove za Njujork.

Letovi će se obavljati pet puta nedeljno i polaziće iz Beograda u 07:30 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, a sletati na Međunarodni aerodrom JFK u 12:00. Petkom i subotom će poletati iz Beograda u 12:55 i sletati na JFK u 17:25. Povratni let će polaziti u 14:40 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom i sletaće na Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu u 05:30. Petkom i subotom će polaziti sa Aerodroma JFK u 19:30 i sletati u Beograd u 10:20.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Etihad Airways prodaja karata aerodrom avio karte Njujork

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana