Tekst objavljen: 03.09.2018 16:07        


Društvo za upravljanje investicionim fondovima Intesa Invest pokrenulo je svoj drugi investicioni fond, Intesa Invest Cash Dinar.

Prinos u kratkom roku uz Intesa Invest Cash Dinar

Pored fonda Intesa Invest Cash Dinar, Intesa Invest trenutno upravlja i investicionim fondom Intesa Invest Comfort Euro. Intesa Invest Comfort Euro je otvoreni investicioni fond, organizovan kao balansirani fond koji ulaže u imovinu denominovanu u evrima.

Namenjen je investitorima koji žele da deo svojih ulaganja usmere ka državnim obveznicama Srbije i država sa boljim kreditnim rejtingom, kao i da imaju određenu izloženost ka akcijama koje su listirane na prestižnim inostranim berzama.

Kako bi kupili investicione jedinice fondova kojima upravlja Intesa Invest, građani, odnosno pravna lica, treba da potpišu pristupnicu u bilo kojoj od specijalizovanih ekspozitura Banca Intesa za posredovanje u prodaji jedinica investicionih fondova.

Nakon potpisivanja pristupnice klijenti mogu da uplate sredstva, a o iznosima i terminima uplata odluku donose samostalno, u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Intesa Invest banka intesa privatni investicioni fondovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana