Tekst objavljen: 24.05.2016 11:38        


Grupa od 20 vodećih britanskih preduzetnika došla je u posetu Srbiji kako bi razgovarali o mogućnostima za saradnju i investicije, i saznali nešto više o poslovnom okruženju, saopšteno je danas iz Britansko-srpske privredne komore. 

Preduzetnici iz londonskog City-a u poseti Srbiji

Grupa britanskih biznismena, koja predstavlja Udruženje preduzetnika iz finansijskog centra Londona, City of London, razvila je uspešne kompanije u različitim sektorima uključujući: finansijske usluge, infrastrukturu, nekretnine i hotele, informacione tehnologije i komunikacije, poljoprivrednu i prehrambenu industriju i turizam.

Kako najavljuju iz Britansko-srpske privredne komore, preduzetnici će se sastati sa gradskim menadžerom Beograda, Goranom Vesićem, predsednikom Privredne komore Srbije, Markom Čadezom, ambasadorom Velike Britanije u Srbiji, Denisom Kifom, kao i srpskim privrednicima.

Grupa će, takođe, učestvovati na konferenciji o idejama za finansiranje i ciljevima održivog razvoja mladih profesionalca i studenata, koju organizuje Mreža za poslovni razvoj.

"Svi naši gosti su zasigurno uspešni i inovativni preduzetnici u Ujedinjenom Kraljevstvu, a uvereni smo da će biti impresionirani mogućnostima koje naša zemlja nudi, kao i njenim talentovanim ljudima", kaže Tahir Hasanović, član borda direktora Britansko-srpske komore.

Predviđeno je da grupa poseti i centralnu Srbiju, gde će imati sastanke sa lokalnim preduzetnicima, a u ponedeljak se vraća u London, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privredna komora preduzetnici Srbija saradnja London

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana