Tekst objavljen: 19.04.2021 12:40        


Kompanije Telekom Srbija, Pošta Srbije, Banka Poštanska štedionica i Dunav osiguranje potpisale su protokol o saradnji, sa ciljem da svaka bude prisutna sa svojim uslugama u mestima širom Srbije gde je makar jedna od njih ima filijalu ili poslovni prostor, a prvo mesto gde će protokol zaživeti je Bosilegrad.

Pošta, Telekom, Štedionica i Dunav osiguranje potpisali protokol o saradnji

Prema rečima v.d direktora Pošta Srbije Zorana Đorđevića, koji je i inicijator formalizacije saradnje četiri kompanije u državnom vlasništvu, cilj je da se građanima omogući da na jednom mestu dobiju sve poštanske ili bankarske usluge, da mogu da se osiguraju ili pretplate na usluge mobilne telefonije i kablovske televizije.

„Prvo mesto, koje će biti primer saradnje četiri kompanije je Bosilegrad, u kome postoji pošta, ali nema ekspozitura ostale tri kompanije“, najavio je Đorđević na konferenciji za novinare po potpisivanju protokola.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pošta Srbije, prema podacima na zvaničnom portalu preduzeća, ima više od 1.900 šaltera širom Srbije.

Potpisnici Protokola su, osim Đorđevića, i generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić, predsednica Izvršnog odbora (IO) Dunav osiguranja Ivona Soković i predsednik IO Banke Poštanske štedionice Bojan Kekić.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pošta srbije telekom Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana