Tekst objavljen: 24.03.2017 12:01        


Posetioci štanda Auto-moto saveza Srbije (AMS S) će na 53. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu, moći da iskoristite jedinstvene sajamske popuste Auto-moto saveza Srbije, AMS Osiguranja i Galenike, na članstvo, kasko osiguranje i paket za prvu pomoć. 

Popusti AMS S-a na 53. Međunarodnom sajmu automobila

U Hali 4 Beogradskog sajma, sve posetioce očekuje popust od 30 odsto na Super člansku karticu AMS S-a, dok se za 1.400 dinara uz Super člansku karticu može ostvariti besplatna pomoć na putu u zemlji i inostranstvu, navodi se u saopštenju AMS S-a.

AMS Osiguranje tradicionalno nagrađuje sa 30 posto popusta svakoga ko kupi polisu Kasko osiguranja, a tom prilikom kupci dobijaju na poklon godišnju Super člansku karticu AMS S-a.

Ugovaranjem kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik od nastanka štete na vozilu vlasnika, bez obzira na to usled čije odgovornosti je šteta nastala, i nadoknađuje štetu nastalu usled rizika, koja je ugovorena polisom, dodaje se u saopštenju.

Vozači će na štandu AMS S-a moći da, po ceni od 840 dinara, kupe komplet za prvu pomoć, Tip B, proizvođača Galenika, koja je obavezna u vozilu po aktuelnom Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje ams osiguranje ams s Sajam automobila

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana