Tekst objavljen: 04.09.2016 15:01        


U susret novoj školskoj godini, koja roditeljima donosi dodatne troškove za opremanje đaka novim školskim priborom i udžbenicima, Vojvođanska banka je i ove godine pripremila akciju od 5% popusta na kupovinu školskog pribora u knjižarama širom Srbije.

Popust za kupovinu školskog pribora u knjižarama

Akcija traje od 1. septembra do 31. oktobra, a popust mogu ostvariti svi korisnici VISA kreditnih kartica Vojvođanske banke.

„Vojvođanska banka se kontinuirano trudi da svojim klijentima ponudi najbolju moguću uslugu. Jesen nam donosi početak nove školske godine i period kada su školarci i njihovi roditelji u potrazi za što povoljnijom ponudom školske opreme. Tim povodom i ove godine smo za naše klijente obezbedili popust na kupovinu u knjižarama širom Srbije, sa željom da doprinesemo uštedi već opterećenog kućnog budžeta“, rekla je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvom u Vojvođanskoj banci.

Korisnici Visa moja i Visa olimpijske kreditne kartice ostvaruju i brojne druge popuste kao što je popust od 3% za sve kupovine na EKO benzinskim stanicama kao i brojne popuste u supermarketima, radnjama sportske odeće i opreme, sportskim i rekreativnim centrima, centrima zdravlja i lepote, biletarnicama, bioskopima, pozorištima i muzejima.

Više o pogodnostima VISA kreditnih kartica možete pogledati na zvaničnoj web stranici Vojvođanske banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
knjižara banka vojvođanska banka kupovina knjige

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana