Tekst objavljen: 03.06.2016 15:20        


Tokom celog letnjeg turističkog perioda, od 1. juna do 30. septembra ove godine, korisnici kartica Vojvođanske banke, koji će ove godine letovati u Grčkoj, moći će da podižu novac na svim bankomatima NBG (Nacionalne banke Grčke) bez provizije.

Podizanje novca na bankomatima u Grčkoj bez naknade

Podizanje novca na bankomatima u inostranstvu neretko podrazumeva velike troškove u zavisnosti od vrste kartice. Kako je i ove godine najpopularnija turistička destinacija za letovanje srpskih turista Grčka, Vojvođanska banka je odlučila da obraduje svoje klijente i dodatno im uštedi novac na letnjem odmoru.

„S obzirom da se bliži period godišnjih odmora, pripremili smo posebnu pogodnost za sve turiste, naše verne klijente, koji će ove godine letovati u Grčkoj i obezbedili podizanje novca na bankomatima bez naknade. Često se turistima savetuje da upravo zbog visokih provizija na bankomatima na odmor nose keš, a ove godine korisnici Visa i MasterCard debitnih i kreditnih kartica Vojvođanske banke ne moraju da brinu o tome“, kazala je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo Vojvođanske banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke vojvođanska banka kartice Grčka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana