Tekst objavljen: 17.11.2016 15:53        


Danas je počeo sedmodnevni Online sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore koji se održava u okviru manifestacije „Francuska nedelja“ od 17. do 24. novembra. Sajam je dostupan na internet adresi www.francuskanedelja.rs.

Počeo online sajam zapošljavanja

Na ovom sajmu učestvuju firme koje posluju u Srbiji -Šnajder elektrik, Sanofi Aventis, Kred Agrikol, Lafarž, Atos IT, Menpoauer grupa, Sitel, Trizma. Pored toga, na sajmu učestvuju i Nacionalna služba za zapošljavanje, kao i Francusko-srpska privredna komora.

Posetioci ove internet platforme, u periodu od 17. do 24. novembra, mogu da „posete“ svaki od virtuelnih štandova, pregledaju informacije o kompaniji, pošalju poruku, prijave se na ponuđeno radno mesto, ali i četuju u realnom vremenu sa predstavnicima ljudskih resursa kompanija učesnica, po objavljenom rasporedu.

Online sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore namenjen je svim osobama bez zaposlenja, prevashodno osobama sa univerzitetskim obrazovanjem i sa dobrim poznavanjem stranih jezika.

Kompanije koje učestvuju na sajmu ukupno su oglasile preko 40 slobodnih radnih mesta, među kojima su pozicije za inženjere, programere, veb developere, bankare, menadžere, koordinatore za logistiku, više pozicija za tehničke profile, magacionere, operatere u kol centru, praktikante i drugo. Pored toga, traže se i negovatelji, vaspitači, konobari, prodavci.

Takođe, traže se osobe sa znanjem stranih jezika – francuskog, engleskog, nemačkog i italijanskog. Najveći broj oglašenih radnih mesta odnosi se na Beograd, ali se traže i kadrovi i u Novom Sadu, Šapcu i drugim gradovima, pa čak i van granica Srbije – u Mađarskoj.

Francusko-srpska privredna komora poziva sve posetioce sajma zapošljavanja da na štandu Komore dostave svoje radne biografije, koje se zatim čuvaju u njenoj bazi podataka i distribuiraju kompanijama članicama po potrebi, i nakon trajanja sajma.

Na istoj internet platformi, Komora je, ove godine po prvi put, pokrenula i digitalnu Mapu francuskih proizvoda i usluga dostupnih u Srbiji, a koja sadrži informacije o popustima za građane odobrenim specijalno povodom Francuske nedelje. Popusti na određene proizvode ili usluge kreću se od 35 do 10 odsto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
online sajam zapošljavanja novi posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana