Tekst objavljen: 09.09.2016 14:31        


Belgijanci će krajem septembra moći da probaju srpske proizvode od voća, sokove, namaze, med, u okviru sajma srpske hrane u Briselu, za koji su karte rasprodate su u roku od nedelju dana, saopštavaju iz Udruženja BEUM. 

Planule karte za Sajam srpske hrane u Briselu

Sajam, koji će biti održan 28. septembra, u Pres klubu Brisel kroz projekat EUxcellence, planiran je kao manji i ekskluzivniji, rekao je menadžer projekta Đorđe Jovanović dodajući da im sada svaki dan stiže po desetine poruka sa pitanjima Belgijanaca kako da se registruju za posetu.

Imali smo kapacitet od samo 200 besplatnih karata, ali čim smo otvorili prijave, sve karte su podeljene u roku od 10 minuta", rekao je on.

Belgijanci će krajem septembra moći da probaju srpske proizvode od voća - džemovi sa biljem, sokovi i namazi, craft pivo, izvorska voda i proizvodi od meda, međutim ponuda će se kako kaže, širiti.

Cilj nam je da predstavimo što širi spektar srpskih proizvoda u Briselu i da omogućimo našim proizvođačima da ostvare izuzetno bitne veze i možda započnu izvoz u neku od zemalja Beneluksa i zato bismo još jednom podsetili sve kompanije da mogu učestvovati kao izlagači ili da pošalju svoje proizvode kako bi ih prezentovali u Briselu", rekao je Jovanović.

Upravo ovo, dodaje, predstavlja jedan od glavnih razloga organizovanja ovog događaja - učesnici sajma će imati prilike da se direktno povežu sa distributerima, trgovinskim lancima i uvoznicima iz zemalja Beneluksa.
"Pored ovoga, srpske kompanije će imati priliku i da se upoznaju sa procedurama uvoza u EU, kroz sastanke i posete u evropskim institucijama", rekao je Đorđević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam hrane hrana uvoz EU

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana