Tekst objavljen: 01.02.2017 9:54        


Piraeus banka Beograd postala je zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i veliki sponzor svih muških košarkaških selekcija tokom naredne dve godine. Saradnja Piraeus banke i KSS-a se odnosi i na sponzorstvo tradicionalnog takmičenja najvećih domaćih klubova, koje ove godine nosi naziv Piraeus banka Kup Radivoja Koraća.

Piraeus postala zvanična banka Košarkaškog saveza

„Velika nam je čast što ćemo, kao zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije, u naredne dve godine pružiti podršku srpskoj košarci i momcima pred kojima su velika takmičenja. Piraeus će, kao košarkaška banka, pružiti značajnu podršku našim šampionima, ali i daljem razvoju košarke u našoj zemlji.

Zato nam je zadovoljstvo da podržimo i takmičenje naših najznačajnijih klubova – ovogodišnji Kup Radivoja Koraća“, izjavio je Vojislav Lazarević, generalni direktor Piraeus banke. „Svi znaju koliko je Kup Radivoja Koraća značajno takmičenje za sve nas, kako za klubove, tako i za Savez.

Nadam se da je pred nama još jedan sjajan finalni turnir u Nišu, na kome će svi ljubitelji košarke istinski da uživaju. Ove godine imamo naslovnog sponzora Kupa „Piraeus banku“, koja će u naredne dve godine biti i uz našu mušku seniorsku reprezentaciju,“ rekao je Predraga Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Predstavnici Piraeus banke i Košarkaškog saveza Srbije složili su se da je ovo početak uspešne i dugoročne saradnje koja za cilj ima promociju i razvoj našeg najtrofejnijeg sporta. Podrška Piraeus banke na pravi način će pomoći muškim košarkaškim selekcijama, posebno seniorskoj selekciji koja je jedna od favorita na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u košarci u septembru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Košarkaškog saveza Srbije (KSS) pireus banka košarka sponzori

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana