Tekst objavljen: 03.06.2017 10:00        


Vojvođanska banka dobitnik je ovogodišnje prestižne STP (straight-through-processing) nagrade za komercijalna plaćanja i finansijske transfere. Priznanje koje podrazumeva izuzetan kvalitet, visoke standarde i efikasnost u ovoj kategoriji, Banci je petu godinu zaredom dodelila vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija Komercbank (Commerzbank).

Petu godinu zaredom - prestižna STP nagrada Komercbanke

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Komercbank, inače, vodeća međunarodna banka, po peti put prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja. Nagrade, poput ove, nas motivišu, ali i obavezuju da osluškujemo potrebe naših klijenata i kontinuirano unapeđujemo poslovanje i kvalitet usluga. Naš zadatak je da zadržimo visoke standarde i nastavimo da unapređujemo i modernizujemo sistem Banke kada je reč o usluzi prenosa novca“ – rekao je ovim povodom Ksenofon Damaskos, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Komercbank je jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje saradnike u svetu za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija. STP nagrada dodeljuje se samo institucijama i kompanijama sa kojima Komercbank sarađuje na internacionalnom nivou i koje su dostigle određeni nivo kvaliteta u oblasti plaćanja u dolarima i evrima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nagrada vojvođanska banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana