Tekst objavljen: 03.07.2014 13:45        


Preduzeće "Parking servis" planira da automobile svih krisnika koji parkiraju svoja vozila u garažama, na parkiralištima i u zonskom sistemu osigura od sitnih šteta, kao što su grebanje, lomljenje stakala i retrovizora, saopštila je gradska uprava Beograda.

Parking servis osigurava automobile na parkingu

"Započeli smo proceduru uvođenja osiguranja za automobile, radimo tendersku dokumentaciju, izabraćemo najpovoljnijeg ponuđača i do kraja godine sklopićemo ugovor sa nekom od osiguravajućih kuća, kako bi svi građani koji kupe kartu ili SMS porukom plate parkiranje u zoni bili pokriveni od sitnih šteta", rekao je v.d. direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

On je dodao da se ne radi o osiguranju od krađe automobila, već od oštećenja i bahatog ponašanja određenih ljudi prema tuđem vlasništvu.

U saopštenju se navodi da "Parking servis" planira da u garažama uvede video - nadzor, kako bi građani koji dožive veću štetu mogli da se obrate sudu uz matrijalni dokaz, tako što će priložiti video - zapis.

"Parking servis" je u prvom kvartalu ove godine ostvario dobit 500 odsto veću u odnosu na isti period prošle godine, a sav novac od prihoda i ušteda biće uložen u izgradnju novih parking mesta, garaža i regulisanja saobraćaja, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
automobil automobili osiguranje automobila

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana