Tekst objavljen: 03.10.2015 10:02        


Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i ove godine podelila je paketiće u okviru društveno odgovornog projekta "Povratak u školu" i time obradovala đake prvake u osnovnoj školi "22. oktobar" u Surčinu.

Paketići za đake prvake iz 115 škola širom Srbije

Ta kompanija je najavila da će slatkim paketićima ove godine obradovati oko 4.000 đaka iz 115 osnovnih škola širom Srbije.

Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi Nemanja Brković rekao je da je akcija "Povratak u školu", koju kompanija Bambi sada već tradicionalno sprovodi, ima za cilj da đacima prvacima ulepša prve školske dane.

"Ovo je jedan od naših najdražih projekata i jako nam je drago da pomognemo mališanima i omogućimo im što bolje uslove za početak jedne od najbitnijih etapa u njihovim životima", kazao je Brković, a saopštio je "Bambi".

On je zahvalio Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za podršku koja im veoma znači u sprovođenju ove akcije širom zemlje.

"Zajednički ćemo nastaviti da pomažemo deci, jer smatramo da je ulaganje u najmladje jedna od najvećih i najbitnijih investicija za današnje društvo", naveo je Brković.

Dr Slavica Jašić iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja navela je da realizacijom ovakvih projekata, podstiču najmlađe članove društva i ulažu u njihov razvoj i napredak, što je od neizmernog značaja kako za njihovu budućnost, tako i za budućnost naše zemlje.

"Nadamo se da će se i druge kompanije voditi ovim primerom i pomoći nam da zajedno doprinesemo razvoju obrazovanja, školstva i vaspitanja u Srbiji" rekla je Jašić.

Akcija kompanije Bambi, "Povratak u školu, predstavlja jedinstvenu i složenu društveno odgovornu akciju čiji je cilj podsticaj najmlađim članovima zajednice za napretkom i kulturnim razvojem.

Ove godine, za đake prvake iz 115 osnovnih škola širom zemlje, kompanija Bambi je obezbedila sveske i Plazma školske pakete.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bambi đaci škola paketići povratak u školu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana