Tekst objavljen: 06.11.2017 12:45        


Banka Poštanska štedionica otvorila je danas poslovnicu na Zlatiboru u specijalnoj bolnici "Čigota", čime je, kako je izjavio direktor regionalnog centra banke Poštanske štedionice Milenko Janković, ta banka proširila svoju poslovnu mrežu na 156 poslovnica.

Otvorena nova poslovnica na Zlatiboru

"Kao jedinstvena finansijska institucija, lider u poslovanju sa stanovništvom, Banka Poštanska štedionica je prepoznala značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, ali istovremeno i potrebu i značaj da banka bude prisutna na Zlatiboru, kao tutističkom centru i jednom od najposećnijih, najakraktivnijih i najpopularnijih destinacija na turističkoj mapi Srbije", istakao je Janković.

Prema njegovim rečima, otvaranjem poslovnice Banke Poštanska štedionica na Zlatiboru, svi proizvodi i usluge te banke biće prisutni ne samo njihovim postojećim i potencijalnim klijentima, već i svim turistima, rekreativcima, ljubiteljima prirode Zlatibora i svim postiocima, gostima i pacijentima specijalne bolnice Zlatibor.

"Upravo činjenica da Zlatibor u toku godine poseti veliki broj turista daje nam za pravo da je je Zlatibor pravo mesto za promociju i prodaju proizvoda i usluga naše banke", rekao je Jankvić i dodao da su otvaranjem ove poslovnice posao dobile dve osobe, dok su prethodnog dana prilikom otvaranja poslovnice u Kosjeriću uposlene još četiri osobe.

On je rekao da je tokom prethodne godine, banka Poštanska štedionica širom Srbije otvorila preko 30 objekata, od čega na području zaltiborskog okruga, ekspoziture u Priboju, Prijepolju, Novoj Varoši i Sjenici.

"Otvaranjem ekspoziture naše banke u Kosjeriću prethodnog dana i danas otvaranjem samostalnog šaltera banke Poštanske štedionice na Zlatiboru, filijala Užice trenutno posluje sa ukupno 10 svojih poslovnica, odnosno regionalni centar Užice sa 37 poslovnica, od toga 32 ekspoziture i pet samostalnih šaltera", rekao je Janković.

Kada je reč o širenju poslovne mreže na području Zapadne Srbije, direktor regionalnog centra banke Poštanske štedionice Milenko Janković je izjavio da banka Poštanska štedionica uskoro planira i očekuje otvaranje regionalnog centra i još jedne poslovnice na području grada Užica, nakon čega će aktivnosti banke biti usmerene na Šumadiju, gde je planiramo otvranje još nekoliko ekspozitura na području grada Kragujevca.

"Kao jedina državna banka i banka, koja je 100 odsto u državnom vlasništvu, banka je lider u poslovanju sa stanovništvom, raspolaže širokom paletom proizvoda i usluga, koje su namanjene kako stanovništvu, tako i privredi, malim, srednjim preduzećima, preduzetničkim radnjama i poljoprivrednim gazdinstvima", rekao je Janković precizirajući da Banka Poštanska štedionica u svojoj ponudi ima široku paletu kredita namenjenih stanovništvu različitih modaliteta, različitih rokova otplate, sa ili bez grejs perioda.

"Takođe, imamo široku paletu proizvoda i usluga namenjenu privredi, kao što su overdraft krediti, odnosno dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu i kredite za nabavku obrtnih sredstava", zaključio je Janković.

Maja Vermezović, menadžer marketinga i prodaje u Čigoti zahvalila se u ime specijalne bolnice Čigota što je baš tu otvoren šalter Poštanske štedionice i napomenula da je ovaj zdravstveni centar postavio temelj zajedničke saradnje na sajmu turizma u Beogradu.

"Smatramo da ovim činom, pre svega našim korisnicima usluga, gostima, pacijentima, u mnogome olakšamo njihov boravak jer kod nas doalze oni koji provode ovde i po nekoliko meseci u toku godine, tako da mogu sve što se tiče finansijskih transakcija ovde izvršiti", rekla je Vermezović.

Ona je istakla da je otvaranje poslovnice na Zlatiboru u specijalnoj bolnici "Čigota", od velikog značaja i za lokalno stanovništvo sa područja Zlatibora i Čajetine.

Banka Poštanska štedionica juče je otvorila ekspozituru u Kosjeriću i kakao je izjavio predsednik izvršnog odbora te banke Bojan Kekić, u narednom periodu banka će u sklopu širenja poslovne mreže, otvoriti regionalni centar u Nišu 26. novembra i krenuti da se širi ka jugu Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zlatibor banka poštanka štedionica otvorena poslovnica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana