Tekst objavljen: 21.03.2018 9:37        


Banka Poštanska štedionica otvorila je danas u Apatinu jubilarnu, 160. ekspozituru, u okviru akcije "Još bliže vama".

Otvorena ekspozitura  Poštanska štedionica u Apatinu

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić, na otvaranju nove poslovnice govorio je o Dina kartici, novoj usluzi Banke koja je nastala na inicijativu Narodne banke Srbije.

"Banka Poštanska štedionica, u saradnji sa NBS plasirala je novi proizvod, a to je DINA DEBITNA kartica, to je kartica koju ima većina naših štediša. Sa njom će moći svi korisnici i vlasnici tekućih računa na šest mesečnih rata bez kamate da kupuju proizvode u velikim trgovinskim lancima", rekao je Kekić.

Najavio je da će se ta nova usluga Banke do juna naći u svim gradovima i mnogim drugim trgovinskim lancima.Kekić kaže da se u poslednje vreme dosta govori o ukidanju čekova, te je naglasio da Banka Poštanska štedionica neće prekinuti da radi sa čekovima, jer čekovi Poštanske u Srbiji imaju najnižu nakaknadu za preuzimanje.

"Banka je orijentisana prema stanovništvu i zato će zadržati čekove kao način plaćanja. U tom delu smo najliberalniji od svih banaka na teritoriji Srbije i time pokazujemo i da smo društveno odgovorna kompanija", ukazao je Kekić.

Pozdravio je otvaranje nove poslovnice u Apatinu i istakao da će ona predstavljati uspeh ako se broj klijenata iz dana u dan povećava, a Banka će se kao i do sada truditi, kako kaže, da pruži kvalitetne usluge.

Desimir Blaškovic, direktor regionalnog centra Novi Sad, izjavio je da je ekspozitura u Apatinu 43. na teritoriji Vojvodine, a 160. u Srbiji.

Blašković je naveo da je Banka u poslednje dve godine otvorila 17 novih poslovnica.

"Krajnji cilj Banke je da bude prisutna i dostupna u svim gradovima i opštinama, a u narednom periodu nastavljamo sa širenjem poslovne mreže", rekao je Blašković i najavio nova otvaranja u Inđiji, Kuli i Sremskim Karlovcima.

"Tako razvijenu poslovnu mrežu Banka Poštanska štedionica prati svojom bogatom ponudom bankarskih proizvoda i usluga, u šta će se od danas uveriti građani i privrednici Apatina, kako 1.400 postojećih klijenata, tako i budući klijenti", kaže Blašković.

Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, osvrnuo se na period početkom 2000. godina, kada su bile aktuelne akcije Apatinske pivare.

"Mnoge banke su se postavile ovde i mi smo u ovom malom lepom gradu imali u jednom momentu 14 banaka, ali nismo imali nijednu srpsku banku", ukazao je Škrbić.

Kaže da od danas Apatin ima pravu srpsku banku koja se na domaćem tržištu dokazala i koja će jačati onoliko koliko joj građani budu dali poverenje.

Mališani ispred novootvorene ekspoziture u Apatinu napravili su i izložbu kasica od različitih materijala, ukrasa i oblika, a sve ideje Poštanska štedionica nagradila je vrednim nagradama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka poštanska štedionica otvaranje ekspoziture nova ekspozitra

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana