Tekst objavljen: 13.12.2019 14:55        


Opština Knjaževac veruje da će podelom državnih stanova i kuća na korišćenje građanima koji žele da žive u ovom gradu zaustaviti negativni prirodni priraštaj

Opština na istoku Srbije besplatno nudi renovirane stanove i kuće mladim bračnim parovima

Opština Knjaževac veruje da će podelom državnih stanova i kuća na korišćenje građanima koji žele da žive u ovom gradu zaustaviti negativni prirodni priraštaj.

Zbog svega rečenog, opštinske vlasti su pored ostalih mera za povećanje broja žitelja na ovom području ponudile besplatan smeštaj svim građanima Srbije koji žele da žive u ovoj opštini.

U opštini Knjaževac kažu da je u toku popis objekata koji su u državnom vlasništvu. Po završetku tog posla, kuće i stanovi će biti renovirani i ponuđeni, besplatno, na korišćenje svim građanima Srbije, piše RTS.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Mi želimo da na ovaj način uz sve mere pronatalne politike, a naveo bih četiri hiljade evra za svaku nezaposlenu majku koja rodi treće dete, mi želimo da povećamo broj stanovnika. U svakom selu u kome bi došao da živi jedan bračni par, to bi, možda, značilo još nekoliko dece u tom selu, to bi značilo i opstanak tih naših sela", kaže Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.

U Knjaževcu kažu da je ova javna pozivnica dobra osnova za sveukupan razvoj, tim pre što će budući stanovnici ove opštine imati mogućnost zaposlenja, kako u industrijskom, tako i u poljoprivrednom sektoru.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
knjaževac Istočna Srbija mladi bračni parovi stanovi kuće

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana