Tekst objavljen: 02.09.2016 15:57        


Privredni forum mladih u saradnji sa PKS kreirao je onlajn upitnik koji će pokazati kako mladi, koji žele da se bave preduzetništvom i oni koji već aktivno posluju, vide uslove za pokretanje i vođenje posla u Srbiji. 

Onlajn upitnik-kakvi su uslovi za pokretanje posla

Radi što konkretnijih inicijativa za promene poslovnog ambijenta i stvaranja uslova za razvoj omladinskog preduzetništva, Privredna komora Srbije u saradnji sa organizacijom Privredni forum mladih, kreirala je taj upitnik.

Rezultati ankete biće korišćeni za izradu programa i metodologija kontinuirane podrške mladih preduzetnika, unapređenje usluga i servisa Privredne komore Srbije, kao i usmeravanje daljeg rada Privrednog foruma mladih, kako bi se aktivno pristupilo rešavanju problema na koje mladi preduzetnici najčešće nailaze, dodaje se u saopštenju.

Upitnik je kreiran u okviru projekta Karavan omladinskog preduzetništva - Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije, koji podržava i finansira Razvojna agencija Srbije.

Projekat Karavan omladinskog preduzetništva - Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije počeo je u aprilu i trajaće i u narednoj godini.

Dosadašnje i planirane aktivnosti imaju cilj da mladima pruže praktično znanje i relevantne informacije za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i da rade na stvaranju pozitivnih uslova za razvoj omladinskog preduzetništva u Srbiji.

Do sada je u projektu učestvovalo više od 3.000 mladih, budućih i aktivnih preduzetnika, predstavnika privrednog, državnog i akademskog sektora.

U narednom periodu planirano je da se taj broj poveća i da se još više mladih upozna sa idejom preduzetništva i mogućnostima privatnog biznisa, poveže sa institucijama, preduzećima i preduzetnicima koji im mogu pomoći da prevaziđu početničke teškoće i uspešno izađu na tržište.

Upitnik je anoniman i može se preuzeti sa sajta www.pks.rs , dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    pistalo 03.09.2016 10:55

    toliko su dobri da nezaslužuju komentar
    Ako imaš pare da nekoga podmažeš odlični ako nemaš
    i čekaš pomoć države, koja strancima plaća 10.000 hilj.evra po
    radnom mestudobro ćeš ostariti.
    Neznam samo dali i ko još veruje u te porazne priče.
    U ovoj našoj Srbiji je najgore biti rodjeni Srbin.
    Toliko o dobroti za mlade Srbe u Srbiji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privredni forum mladih PKS Privredna komora Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana