Tekst objavljen: 20.06.2017 15:01        


Treću po redu manifestaciju „ProAkcija“, koja je održana na beogradskoj Adi Ciganliji, posetilo je više hiljada ljubitelja odlične muzike, zabave i pozitivnih vibracija. Ovaj jedinstveni porodični događaj, ponudio je svim posetiocima niz zanimljivih sadržaja, od edukativnih radionica o zaštiti životne sredine, preko raznovrsnog muzičkog programa, sve do spektakularnog vatrometa nad Savskim jezerom.

Održana treća „ProAkcija“ na Adi Ciganliji

Program je, na veliku radost najmlađih, započeo magičnim nastupom hora Čarolija. Po završetku njihovog nastupa, mesto na bini preuzeo je bend Perpetuum mobile, koji su plesnim hitovima i klupskim haus zvukom zabavili brojne posetioce i učinili da se čitavom Adom Ciganlijom proširi zvuk dobrih vibracija. Veliku pažnju privukla je i EKO radionica i flota automobila na struju ProCredit banke. Za sam kraj, prisutni su imali priliku da uživaju u spektakularnom muzičkom vatrometu, kada je nebo zasijalo u raznovrsnim bojama i od ove manifestacije napravilo još jedan nezaboravni događaj za celu porodicu.

„ProAkcija“ je događaj koji ProCredit banka već tradicionalno organizuje, u želji da sa svojim zaposlenima, prijateljima, klijentima i partnerima obeležimo još jednu godišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji. Tokom poslednjih godinu dana naša banka je značajno modernizovala svoje poslovanje putem online kanala za bankarske usluge. Transformisali smo svoje ekspoziture ulaganjem od preko 3 miliona evra u Zone 24/7 i time podigli kvalitet usluge na viši nivo. Već više od 15 godina nastavljamo da budemo strateški orijentisani ka malim i srednjim preduzećima u Srbiji, kao i ka razvoju i podršci poljoprivrede, gde sa ponosom možemo da kažemo da je svaki drugi poljoprivredni kredit u Srbiji pozajmica koju je odobrila naša banka”, istakla je Mirjana Mitrović, izvršni direktor ProCredit banke.

Po njenim rečima, ProCredit banka je i ovogodišnjom manifestacijom želela da potvrdi svoju posvećenost društveno odgovornim projektima, kao i brizi o zaštiti životne sredine. Iz tog razloga, na jučerašnjoj „ProAkciji“ su prikazani i električni automobili koje je ProCredit banka nabavila kao prva finansijska institucija u Srbiji, a za sve posetioce su organizovane Eko i Edu radionice na kojima su svi mogli da se upoznaju sa najnovijim uslugama banke, važnošću štednje i brojnim ekološkim rešenjima koje je ProCredit banka implementirala u svom poslovanju, kao i da učešćem u zanimljivim kvizovima osvoje vredne nagrade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka procredit banka proakcija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana