Tekst objavljen: 22.03.2019 13:21        


Banca Intesa i Intesa Leasing predstaviće svoje ponude za kupovinu vozila posetiocima 54. Salona automobila u Beogradu, koji će biti održan od 22. do 31. marta. Kako bi kupovinu vozila učinila maksimalno brzom i jednostavnom i svojim klijentima obezbedila unapređeno korisničko iskustvo, kompanija Intesa Leasing je razvila savremenu WEB aplikaciju koju će po prvi put kupcima predstaviti na sajmu automobila.

Odobrenje lizinga na licu mesta i kredita

Zahvaljujući ovom inovativnom prodajnom pristupu, sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji žele da obezbede finansiranje novih putničkih i komercijalnih vozila do 30.000 evra će moći da dobiju odgovor na podneti zahtev u roku od svega nekoliko minuta.

Za odobrenje zahteva nije potrebna nikakva dokumentacija, već samo matični broj, a klijenti će na licu mesta dobiti i odštampanu potvrdu o odobrenju, koja im može biti i poslata mejlom. Kada je reč o ponudi Banca Intesa, građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih i polovnih vozila od pravnih i fizičkih lica indeksiran u evrima, koji se odobrava sa fiksnom godišnjom kamatnom stopom koja se kreće od 4,50 odsto i periodom otplate od 18 do 84 meseca.

Iznos kredita je od 2.000 do 30.000 evra za kupovinu od pravnih lica, odnosno od 2.000 do 13.400 evra za kupovinu od fizičkih lica i može se uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, odnosno za iznos poreza za prenos apsolutnih prava u slučaju kupovine od fizičkih lica.

Kredit je dostupan uz učešće od minimum 30 odsto od bruto vrednosti kredita. Takođe, građani mogu da apliciraju i za kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica indeksiran u evrima sa fiksnom godišnjom kamatnom stopom koja se kreće od 4 odsto.

Ovaj kredit se plasira sa rokom otplate od 18 do 36 meseci, u iznosu od 3.000 do 30.000 evra, i može biti uvećan za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija. Kredit se odobrava sa učešćem od minimum 30 odsto od bruto vrednosti kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U ponudi Banca Intesa nalazi se i kredit za kupovinu vozila od pravnih i fizičkih lica u dinarima bez učešća sa fiksnom godišnjom kamatnom stopom koja se kreće od 8,49 odsto i rokom otplate od 18 do 84 meseca.

Visina kredita za kupovinu vozila od pravnih lica iznosi od 200.000 do 3.600.000 dinara, a za kupovinu od fizičkih lica od 200.000 do 1.650.000 dinara. Iznos zajma se može uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, ili za iznos poreza za prenos apsolutnih prava za kupovinu od fizičkih lica.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ponuda banca intesa banca intesa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana