Tekst objavljen: 14.09.2015 11:59        


Dunav centar Beograd u Kumodraškoj 247 b od danas će raditi po novom radnom vremenu, pa će šalteri za stranke biti otvoreni od radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati. 

Od danas novo radno vreme Dunav centra u Kumodraškoj

U koordinaciji s Kompanijom Dunav osiguranje i MTS Bankom, Dunav centar je izašao u susret potrebama klijenata pružajući im mogućnost da sve što je potrebno obave na jednom mestu, nakon svojih radnih obaveza, saopšteno je iz Dunav osiguranja.

Radno vreme auto servisa, deo servisa koji se odnosi na popravku vozila (mehaničarske usluge, vulkanizerske usluge, reglaža trapa), se ne menja, ostaje radnim danima od 8 do 16 časova.

U Dunav centru Beograd dostupna je kompletna usluga produženja registracije, šalter MUP-a za nalepnice, kreditiranje svih usluga osiguranja i kompletnih troškova registracije od tri do 12 meseci putem veb-kredita (čekovi i administrativne zabrane).

Osiguranicima su pokriveni troškovi tehničkog pregleda putem garantnog pisma, tu su auto-kasko, osiguranje stakala, pomoć na putu, osiguranje od auto-nezgode, povoljan zeleni karton, putno zdravstveno osiguranje, kartica za besplatno šlepanje vozila u slučaju sudara.

U toj kompaniji podsećaju osiguranike da specijalna letnja akcija za sve koji zaključe paket putnog osiguranja kod kompanije Dunav osiguranje traje do 30. septembra, pa svi zainteresovani mogu da iskoriste priliku i po povoljnijim cenama obezbede sebi i porodici sigurno putovanje uz popuste od 10 do 30 odsto.

Detaljnije informacije dostupne su na veb-adresi "http://bit.ly/1iyO3yZ", a mogu se dobiti i besplatnim pozivom na broj 0800 386 286 Kontakt centra Kompanije Dunav osiguranje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mts banka Dunav osiguranje auto auto kasko osiguranje registracija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana