Tekst objavljen: 22.05.2020 10:25        


Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" danas, 22. maja će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda

Od danas letovi i sa "Konstantina Velikog"

Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije virusa korona.

Mađarska kompanija "Viz er" je na svom sajtu najavila da će njen avion iz Dortmunda sleteti na niški aerodrom u 11:25 časova, a pola sata kasnije krenuće nazad.Ta kompanija letove na relaciji Dortmund-Niš ima petkom i ponedeljkom, a počela je prodaju karata za letove s niškog aerodroma do Beča - od 3. juna, kao i do Malmea, Memingena i Bazela - od 5. juna.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nije poznato kada će avioni "Er Srbije" i irske niskobudžetne kompanije "Rajaner" ponovo početi da lete s niškog aerodroma. Prvi put nakon ukidanja vanrednog stanja, kompanija Er Srbija obnovila je komercijalne letove, tako su juče sa beogradskog aeodroma "Nikola Tesla" poleteli avioni za Cirih i Frankfurt. U Er Srbiji kažu da će uskoro normalizovati rad, a putnike uveravaju da će probleme ubrzo rešiti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vizer aerodrom konstantin veliki grad niš povratak avio saobraćaja avio saobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana