Tekst objavljen: 20.03.2017 16:54        


Dunav osiguranje je pokrenulo kampanju povodom predstojećeg Sajma automobila u Beogradu i od danas do kraja aprila nudi veliki broj popusta i iznenađenja za nove i stare korisnike, na više od 600 prodajnih mesta u Srbiji. 

Od danas brojni popusti na Dunav osiguranja

Uoči 53. Međunarodnog sajma automobila, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 24. marta do 2. aprila, najveća osiguravajuća kuća u Srbiji daje 15 odsto popusta na premiju kombinovanog osiguranja motornih vozila (auto-kasko) za nova vozila proizvedena prošle i ove godine koja se prvi put registruju odnosno 10 odsto popusta na premiju auto-kaska za vozila kojima se obnavlja osiguranje ili se ugovara polisa za polovna vozila.

Direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja Goran Mačkić je izjavio Tanjugu da se odobrava i 10 odsto popusta na kasko osiguranje putničkih motornih vozila (mini-kasko).

Kako je naveo, premija osiguranja od auto-nezgode u ovom akcijskom periodu umanjena je za 50 odsto, sa osiguranom sumom od milion dinara za slučaj invaliditeta i s osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornih vozila za štetu trećim licima kod Dunav osiguranja.

Popust od 20 odsto predviđen je za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornog vozila za štetu pričinjenu trećim licima ili polisu auto-kaska ili mini kaska zaključenu kod "Dunava".

Ovom prilikom specijalni poklon kompanija je pripremila za osiguranike koji zaključuju auto-kasko, mini-kasko ili osiguranje od auto-odgovornosti putničkih motornih vozila uz kupovinu najmanje dve usluge sa polise "auto-bonus plus".

Osiguranicima, fizičkim ali i pravnim licima koja zaključuju osiguranje za nova putnička vozila odobrava se vaučer-kartica za kupovinu naftnih derivata na prodajnim mestima "Lukoil Srbija" Beograd, dodao je Mačkić.

Na ovaj način, za auto-kasko osiguranje novih, nekorišćenih putničkih motornih vozila, koja se po prvi put osiguravaju u Dunav osiguranju kompanija poklanja vaučer-karticu u vrednosti 6.000 dinara, a za auto-kasko osiguranje polovnih putničkih vozila, prilikom obnove ili prvog zaključenja polise kod "Dunava", vaučer-kartica vredi 4.000 dinara.

Za mini-kasko osiguranje putničkih motornih vozila poklon vaučer-kartica iznosi 2.000 dinara, dok za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge sa polise "auto-bonus plus", vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara.

Mačkić je rekao da promotivna akcija popusta Dunav osiguranja počinje danas i da će trajati do 30. aprila, dok se poklon vaučer-kartice mogu dobiti od danas do 14. aprila i to na svim prodajnim mestima kompanije, u "Dunav centrima" širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma - na štandu Dunav osiguranja odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

"Pomenute popuste možemo da primenimo i duže za nova vozila, ukoliko je ugovor o kupoprodaji vozila zaključen u ovom periodu i dokaz je faktor odnosno da je novo vozilo kupljeno za vreme sajamske akcije Dunav osiguranja", rekao je Mačkić.

Prema njegovim rečima, svi popusti mogu da se ostvare na celoj prodajnoj mreži Dunav osiguranja, to jest na više od 600 prodajnih mesta u Srbiji.

"Vaučere delimo do 14. aprila odnosno dok traju zalihe pošto nam se čest desi da se vaučeri podele pre predviđenog roka", dodao je Mačkić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
popust na osiguranje Dunav osiguranje mini kasko auto kasko osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana