Tekst objavljen: 24.12.2018 15:00        


Kako je objavljeno na sajtu operatera, u odeljku "Cenovnici i dokumentacija", od januara 2019. godine će biti povećane cene paketa koji nisu više u komercijalnoj ponudi.

Od 1. januara poskupljuju SBB paketi

Najniže poskupljenje očekuje korisnike Promo Tel paketa - 40 dinara mesečno, dok najviše poskupljenje očekuje korisnike Tri Gold Extra paketa i to u iznosu od 150 dinara mesečno. To znači da će najskuplji paket, umesto 4.389 dinara, korisnike koštati 4.539 dinara mesečno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Od 1. januara će biti izvršena i migracija pojedinih paketa, uz povećanje brzine interneta. Tako će, na primer, Trio Mix paket postati Trio Silver, uz povećanje brzine interneta za 50 Mbps i povećanje cene usluga za 150 dinara mesečno.

Iznos poskupljenja možete pogledati OVDE.

Napomena za sve korisnike: Svi korisnici imaju pravo da raskinu ugovor pre isteka istog bez obaveze plaćanja troškova koji su u vezi s raskidom - ukoliko to učine u roku od 30 dana od dana obaveštenja, tačnije do kraja decembra.

3 komentara

  1. User image
    Marija 25.12.2018 7:59

    Najgori su!Za buduce korisnike k9ji uzimaju njihovu uslugu u razmatranje da se ne prevare slucajno!Internet im koci i spor je,kablovska nema glavne sportske kanale i kada dodje do lvara po nedelju dana vas oatavljaju bez resenog problema!Nemarni su i najhori,moje iskustvo.

  2. User image
    Marija 25.12.2018 8:01

    Najgori su ,a jos najavljuju poskupljenje!Za buduce korisnike koji uzmu njihove usluge u razmatranje,nemojte se prevariti.Internet im koci,kablovska nema sportske kanale i kada dodje do kvara ostave vas po nedelju dana bez interneta i kablovske,a posao samo prebacuju sa jednog na drugog kao i krivicu.

  3. User image
    Dragan 07.01.2019 0:54

    Na [ta vam ovo lici osim na pljacku. Najozbiljnije razmi[ljam o raskidu ugovora jer za 3500 dinara dobijam vazduh. Mesecno odrzavanje skoro 2000 a poslednje dve godine nisu poboljsali nista osim svojih plata

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova cena sbb poskupljenje kablovska televizija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana