Tekst objavljen: 19.02.2018 16:02        


Regionalni fond za finansiranje startapova, bugarski akcelerator "Eleven" raspisao novi krug podrške za regionalne startapove za šta je obezbedio 6.000.000 evra.

Obezbeđeno 6.000.000 evra za startapove u regionu

Kako piše na sajtu akceleratora www.11.mepreko kojeg se može konkurisati za sredstva, kreće nova serija podrške za inovacije i tehnologiju SEE regije, Eleven 2.0 –the Founders Fund.

Bugarski akscelerator Eleven poznat je u Srbiji po tome što je finansirao 13 startapa iz Srbije i što je većinom podržavao one koji razvijaju hardverske proizvode.

Kompanija je u potrazi za lokalnim preduzetnicima koji imaju želju da uđu na druga tržišta.

U okviru ovog ciklusa programa, preduzetnicima se nudi stručna i finasijska podrška, a ovog puta radi se o privatnom fondu vrednom šest miliona evra kreiranom od strane preduzetnika - za preduzetnike.

Investicije su namenjene za oko 20 kompanija u ranoj fazi razvoja sa razrađenim konceptom, a obezbeđeno je po 100.000 evra dok je za prateće finansiranje obezbeđeno još po 200.000 evra.

"Eleven" je u proteklih pet godina finansirao 150 investicija u regionalne startapove i pomogao transformaciju mladih firmi u jačanju njihovih kapaciteta u prvim godinama poslovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
start up eur investicije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana