Tekst objavljen: 26.11.2015 13:13        


Nacionalna avio-kompanija "Air Serbia" otvara novi konkurs za kabinsku posadu, a tim povodom će biti domaćin dana zapošljavanja u Novom Sadu, 28. novembra, i u Beogradu, 6. decembra, najavila je danas ta kompanija. 

Novi konkurs Air Serbia-e za kabinsku posadu

Tokom Dana zapošljavanja u Novom Sadu i Beogradu, u okviru konkursa "Novi osmesi "Air Serbia", kandidati će moći da predaju radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse "Air Serbia" i da postave pitanja u vezi sa profesijom.

Prema uslovima konkursa, potrebno je da kandidati poseduju najmanje diplomu srednje škole i da odlično poznaju engleski jezik, a prednost će se davati onima koji dobro govore još neki strani jezik.

Među uslovima su i razvijene lične i komunikacione veštine, odlična lična prezentacija, stil i imidž, pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću za pružanje odlične usluge i fleksibilnost i motivacija za rad uz zahtevan radni raspored.

Generalni direktor Air Serbia Dane Kondić rekao je da cilj da bude zaposleno više od 100 novih članova kabinske posade, čime će se znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji.

Kondić je dodao da je, u skladu sa rastom mreže linija "Air Serbia" i letovima za Njujork, koji su nedavno najavljeni, pravo vreme da "Air Serbia" poželi dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi.

"Pružanje našeg jedinstvenog srpskog gostoprimstva na 11.000 metara je uzbudljiva i izazovna nova prilika koja savršeno odgovara građanima Srbije sa iskustvom u sektoru ugostiteljstva", rekao je Kondić.

Tražene pozicije, kako je dodao, omogućavaju saradnicima "Air Serbia", muškog i ženskog pola, da vide svet, pohađaju najsavremenije programe obuke u Abu Dabiju i ostvare fantastičnu karijeru u avijaciji, a da istovremeno ostanu u blizini svoje domovine.

Članovi kabinske posade "Air Serbia" prolaze kroz vrhunski program obuke u oblastima bezbednosti i usluge na avionima tipa Erbas A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici UAE, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje.

Na poslednjim danima zapošljavanja u Beogradu, koji su održani u septembru, avio-kompanija je primila 2.100 prijava za radna mesta u kabinskoj posadi.

Pre nego što dođu na dane zapošljavanja, kandidati treba da se prijave putem interneta sajta www.airserbia.com/sr-RS/zaposlenje.
Dan zapošljavanja će u Novom Sadu biti organizovan 28. novembra, od devet do 17 sati u Hotelu Park, u ulici Novosadskog sajma 35.

Kandidati u Beogradu treba da dodju 6. decembra, između devet i 17 sati, u hotel Metropol na Bulevaru Kralja Aleksandra 69.

"Air Serbia" je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013.
Leti do više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom Istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom "Etihad Airwayska", svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.
Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zapošljavanje mladih zapošljavanje Etihad Airways Air Serbia kabinsko osoblje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana