EUR 117,58 USD 104,70 CHF 110,67

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 03.07.20. :: 117.5808 rsd

Tekst objavljen: 14.11.2017 9:15        


Superkartičari i dalje imaju razloga da budu zadovoljni. Od ponedeljka 13. novembra, najveći program lojalnosti u Srbiji korisnicima omogućava da svoje pogodnosti iskoriste jednostavnije, brže i lakše - direktno sa kartice.

Nova usluga Super Kartice

To znači da će od sada, svi Superkartičari koji su prešli prag za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu, sakupljene bodove moći da iskoriste direktno sa kartice, u kupovinama u IDEA i Roda, Mercator prodavnicama, poslovnicama DDOR osiguranja i prodavnicama sportske opreme Intersport.

Ovom inovacijom Super Kartica postaje još vrednija, jer će pored uštede u kupovinama, jednostavnijom realizacijom sakupljenih bodova, bez čekanja knjižice pogodnosti, nošenja novčanih bonova i njihovog potpisivanja na kasi, štedeti i vreme.

Super Kartica, kao najveći program lojalnosti na domaćem tržištu, konstantno radi na unapređenju programa, kojim želi da pruži svojim korisnicima bržu i ugodniju kupovinu i još veću uštedu. Korisnici koji žele bliže da se upoznaju sa inovacijama Super Kartice, mogu da posete web stranu www.superkartica.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nova super kartica super kartica Sberbanka bodovi lojaliti kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana

Prosečna ocena: 4.65

ostavite komentar