Tekst objavljen: 11.06.2018 15:54        


NLB Banka Beograd danas je svečano pustila u rad svoju novu ekspozituru u Beogradu, u Krušedolskoj broj 3 na Vračaru.

Nova ekspozitura NLB banke na vračaru

U novom prostoru, NLB Banka će građanima i privredi omogućiti korišćenje proizvoda i usluga u skladu sa najvišim standardima bankarske industrije.

„Cilj nam je da podržimo građane i privredu u svim njihovim životnim i poslovnim planovima. Grad Beograd je najveće i najsofisticiranije tržište u Srbiji i NLB Banka se trudi da u okviru svoje ponude omogući maksimalni konfor u obavljanju bankarskih transakcija.

Otvarajući ekspozituru na Vračaru po najsavrmenijim standardima bnakarskog poslovnja, činimo iskorak u tom pravcu. Građanima su u NLB Banci pod konkurentnim uslovima na raspolaganju gotovinski i krediti za refinansiranje, a svakako bih pomenuo i našu ponudu stambenih kredita. Kada govorimo o podršci privredi, trudimo se da budemo istinski partner privrednicima, da im pružimo što bolju uslugu i što bolje uslove ne samo za finansiranje i devizne kurseve, već i za domaći i međunarodni platni promet i druge bankarske usluge.“ rekao je povodom otvaranja ekspoziture na Vračaru Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke zadužen za biznis segment. On je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je NLB Banka Beograd, kao i cela NLB Grupa, postigla u prethodnom periodu.

„NLB Banka Beograd je tokom 2017. godine je ostvarila profit od 3,8 miliona evra i odobrila građanima i privredi kredite u iznosu od preko 220 miliona evra. Trend rasta je nastavila i u prvom delu 2018. godine, tokom kojeg je zabeležila profit od 1.5 miliona evra. Tokom prva tri meseca ove godine, investirali smo preko 60 miliona evra u finansiranje građana i privrede, 22 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Posebno značajan rast smo ostvarili u agro segmentu, u kome smo dostigli tržišno učešće od 11 odsto i još jednom se svrstali među vodeće banke u domenu saradnje sa poljoprivrednicima. Istovremeno, ostvarili smo i rast depozita od 25 odsto, što potvrđuje ojačano poverenje naših klijenata“ istakao je Vuković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka nova ekspozitura banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana