Tekst objavljen: 07.02.2021 12:00        


Crnogorska vlada je zvanično imenovala Predraga Todorovića za izvršnog direktora nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro

Nova crnogorska avio kompanija dobila izvršnog direktora

Iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja Crne Gore saopšteno je i da je formiran Odbor direktora novog preduzeća.

"Za izvršnog direktora izabran je Predrag Todorović koji poseduje više od deset godina ekspertskog i konsultantskog iskustva u evropskoj avijaciji", naveli su iz ministarstva, dodajući da on poseduje dve magistrature i govori četri strana jezika.

Vlada je takođe izabrala pet članova Odbora direktora, prenosi portal CdM.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Odbor čine Filip Radulović, koji je radno iskustvo sticao u nekoliko svetski poznatih kompanija, kao što su Iluminu, "Tesla" i ČardžPoint. Drugi član je Nebojša Vuksanović, koji ima više od 18 godina radnog iskustva u finansijskom, bankarskom, telekomunikacionom i osiguravajućem sektoru.

U bordu preduzeća je i Milovan Milić, dugogodišnji pilot sa značajnim međunarodnim iskustvom, zatim Goran Ðurović, koji ima dvadeset i jednu godinu radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, a peti član je Pavle Tripković, pravnik sa bogatim iskustvom kako u advokaturi, tako i na rukovodećim pozicijama u oblasti korporativnog prava.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi izvršni direktor Predrag Todorović ToMontenegro Crna Gora bivša jugoslavija region

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana