Tekst objavljen: 22.06.2017 8:52        


NLB Banka Beograd od danas odobrava kredite iz ovogodišnjeg programa subvencija Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, sa rokom otplate do 12 meseci za kratkoročne, odnosno do 60 meseci za dugoročne kredite i kamatnom stopom od 1 do 3 odsto.

NLB banka počela da odobrava subvencionisane kredite

Poljoprivrednicima su u okviru ovog programa po povoljnim uslovima dostupni krediti za razvoj ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, cvećarstva i stočarstva, uključujući i finansiranje nabavke životinja i stočne hrane, kao i krediti za investiciona ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Povodom početka odobravanja subvencionisanih kredita poljoprivrednicima, Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd je rekao: “NLB Banka Beograd je učestvovala u svim programima subvencija u proteklih nekoliko godina, a 2016. godine smo bili jedna od tri banke sa najvećim brojem odobrenih subvencionisanih kredita. Svesni da su povoljni modeli finansiranja jedan od ključnih preduslova za rast i razvoj poslovanja poljoprivrednih gazdinstava, izuzetno smo aktivni u ovom segmentu i konstantno uvećavamo obim podrške poljoprivredi.

Poljoprivrednicima smo u 2016. godini odobrili kredite u iznosu od 22 miliona evra, a već ove godine obezbedili čak 50 miliona evra za podršku poljoprivrednim gazdinstvima, što nam omogućava da adekvatno odgovorimo na njihove potrebe. Pored povoljnih izvora finansiranja, obezbedili smo i značajan broj savetnika specijalizovanih za rad sa poljoprivrednicima, posvećenih profesionalaca koji dobro poznaju ovu oblast i njene specifičnosti i koji su im u svakom trenutku na raspolaganju tamo gde im je najpotrebnije – na polju.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka nlb banka krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana