Tekst objavljen: 30.10.2020 15:30        


Produkcijska kuća i provajder Netfliks opet podiže cene korisničke pretplate, što je razljutilo pretplatnike širom sveta

Netflix ponovo podigao cene

Produkcijska kuća Netfliks iz koje su potekle mnoge poznate serije poput “Stranger Things” i “The Haunting of Bly Manor”, ovog četvrtka objavio je nove cene za svoje korisnike.

Naime, cena standardnog paketa iznosiće 13.99 dolara umesto 12.99, a premijum paket uvećan je za dva dolara: da 15.99 na 17.99. Osnovni paket neće menjati svoju cenu od 8.99 dolara.

“Shvatamo da ljudi imaju više izbora zabave nego ikada i posvećeni smo pružanju još boljeg iskustva našim članovima”, rekao je portparol Netfliksa u izjavi, navodi “CNN”.

“Ažuriramo cene kako bismo nastavili da nudimo više različitih serija i filmova.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Podsećamo, Netfliks je troškove pretplate povećao već jednom u januaru, kako navodi “The Verge”. Sa porastom ostalih provajderskih usluga kao što su Hulu i Dizni, kao i novijih usluga HBO Max and Peacock, Netfliks mora ići u korak s ulaganjima u dobar originalni program, izvestila je ova medijska kuća.

Uznemireni zbog, ponovo suptilno podignutih cena, korisnici društvene mreže Tviter, “osuli su paljbu” po ovoj produkcijskoj kući.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poskupeo netflix tv serije netflix poskupljenje televizija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana