Tekst objavljen: 11.11.2013 10:00        


Proslavi Dana primirja u Prvom svetskom ratu se, više od zaposlenih koji su dobili jedan dan odmora, raduju - trgovci. Kako će u ponedeljak biti zatvorene gradske opštine, a sa njima i brojni šalteri, kao i gotovo sve pošte u gradu, sugrađanima će ostati jedino da pazare po prodavnicama, čija su vrata širom otvorena, bez skraćenog radnog vremena.

Nema odmora: Trgovci čekaju kupce i za praznik

Uprave gradskih opština neće u ponedeljak raditi, a dežuraće Odeljenje za inspekcijske poslove od osam do 20 časova, kao i matičar od devet do 15 časova. Zatvorene će biti i filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i većina banaka.

Sa druge strane, svi šoping molovi će raditi uobičajeno, osim onog u "Erport sitiju", koji će biti zatvoren za kupce. Radno vreme "Merkator" i "Roda" objekata ostaje nepromenjeno, a to važi i za prodavnice hipermarketa "Idea" i "Supervero". "Dis marketi" otvoreni su od osam do 22 časa, a "Dis hipermarketi" od šest sati do ponoći.
Pošte su takođe uzele slobodno, pa će dežurati samo filijale u Savskoj 2 (od osam do 15), "Univereksportu" i TC "Roda" (od osam do 20). Dežuraće se i u TC "Delta siti" i TC "Ušće" (od 10 do 19), kao i u TC "Merkator" (od devet do 19).

- Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade od ponoći do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 sati - kažu u Gradskom sekretarijatu za privredu.

Zelene pijace će u ponedeljak raditi od 6 do 14 časova. Tržni centar "Depo" radiće uobičajeno, od 10 do 20 časova, kao i Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca), od 11 do 8 časova.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd, popularni "Buvljak", i "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" neće raditi.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kupovina trgovci prodavci kupci praznici slobodni dani neradni dani Srbija zaposleni radnici radno vreme skrećeno radno vreme

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana