Tekst objavljen: 24.04.2017 9:46        


BEOGRAD, 24. aprila (Tanjug) - NALED će sutra održati izbornu skupštinu na kojoj će više od 270 članova Alijanse definisati prioritetne pravce delovanja i izabrati lidere Upravnog i Nadzornog odbora. 

NALED bira novo rukovodstvo i reformske prioritete

Svečanom delu skupštine pridružiće se zvaničnici Vlade Srbije, potpredsednica i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović, kao i potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković, saopštio je NALED.

Novi lideri Upravnog i Nadzornog odbora će u naredne četiri godine predvoditi reformske inicijative organizacije za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji.

Zaključke skupštine i prioritete za budućnost predstaviće u Skupštini grada predsednik Upravnog odbora NALED-a i generalni direktor kompanije Gomeks Goran Kovačević i potpredsednici Upravnog odbora, direktorka kompanije Gorenje Stanka Pejanović i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

Učešće su potvrdili i predstavnici međunarodnih institucija - šef kancelarije Svetske banke Toni Verheijen, šef kancelarije MMF-a Sebastijan Sosa i direktor Evropske banke za obnovu i razvoj u Srbiji Daniel Berg, koji su u partnerstvu sa NALED-om pružili podršku reformama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana