Tekst objavljen: 21.07.2019 13:00        


Britanska kraljevska porodica traži novog kuvara, koji bi se pridružio njihovom domaćinstvu, stoji u oglasu na sajtu Bakingemske palate.

Najpoznatija kraljica traži KUVARA: Nudi platu od 24.000 evra, ali postoji i JEDAN USLOV

Radno mesto bi mu bilo u palati, a od njega se zahteva da pravi hranu prema najvišim standardima. Iako nije jasno navedeno za koje članove kraljevske porodice bi kuvar radio, veruje se da bi se njegova zaduženja odnosila na celu porodicu, pošto u opisu posla stoji da bi putovao i u druge kraljevske rezidencije.

Plata iznosi nešto manje od 24.500 evra godišnje, a od kandidata se očekuje da priprema raznovrsne menije za širok spektar događaja, da radi sa kvalitetnim sastojcima i da se pridruži ostvarnom timu profesionalaca.

U oglasu u Bakingamskoj palati stoji: "Kao što biste očekivali, standardi su ovde izuzetno visoki i zahtevni, tako da ćete morati da budete ambiciozan i kvalifikovan kuvar."

- Možda imate neko prethodno iskustvo, ali vaša sposobnost i entizijazam su presudni da nam pružite usluge u svim segmentima kuhinje. Najbolje radite u timu, a sa svojom veštinom komunikacije i prilagodljivošću, uživaćete u radu sa svojim kolegama.

Važno je da posvetite pažnju detaljima, da ispoštujete rokove i obezbedite da se hrana dostavlja na vreme - stoji u oglasu. Palata ističe da je najbitnije "pokazati entuzijazam i sposobnost da se predstavite u svim segmentima kuhinje".

Krajnji rok za prijavu je 28. juli i to pet minuta pre ponoći.Bakingemska palata je mesto gde se održavaju važni državni banketi, među kojima je bila i večera sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Bivši šef kuhinje kraljevske porodice Deren MekGrejdi, koji je 15 godina radio za kraljevsku porodicu, ranije je otkrio da i kraljica voli da putuje sa pažljivo spakovanom užinom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U intervjuu za Harpers Bazar, on je otkrio da kraljica uvek pri ruci drži svoju omiljenu čokoladnu tortu.

Ova poslastica se redovno pravi u Bakingemskoj palati, a kraljica svakog dana pojede po jedno parče.

Međutim, kraljica odbija da otkrije koje joj je omiljeno jelo kako bi izbegla da ga stalno jede.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
engleska kraljica intervju kuvar

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana