Tekst objavljen: 02.02.2020 18:00        


Dom Vojske Srbije u Požarevcu ponovo će biti ponuđen tržištu

Na prodaju 11 vojnih objekata u Braničevu

Naime, Ministarstvo odbrane je u svoj master plan prodaje nepokretnosti uvrstila 11 vojnih objekata koji se nalaze u Požarevcu i Petrovcu na Mlavi.

U Požarevcu se u ovom planu nalaze šest objekata Vojske Srbije koji su u planu prodaje.

Ministarstvo je raspisalo i oglas za prodaju Doma Vojske Srbije koji se nalazi u Ulici Voje Dulića. Ministarstvo je po 4. put raspisalo oglas za prodaju ovog objekta, ali do sada nije bilo interesovanja.

Takođe sa spiska za prodaju nepokretnosti bila je oglašena prodaja i skladišta „Ćirikovac“, ali ni tu nije bilo interesovanja. Na ovom spisku se pored ova dva objekta nalazi i kasarna „Sopot“ i vežbališta koje se nalazi u blizini kasarne.

Takođe, u master planu prodaje nalazi se i vojno skladište u naselju Ljubičevo kao i poligon, vežbalište i strelište u Vinogradskoj ulici.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U Petrovcu na Mlavi ministarstvo odbrane će oglasiti prodaju pet vojnih objekata koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Najveći objekat koji se nalazi u na spisku je kasarna „Jovan Šerbanović“ u Petrovcu na Mlavi. Na njenoj površini od 8,0981 hektara nalaze se 34 objekta.

Pored kasarne nalazi se i vojno skladište u naselju Zabrđe i Klub Vojske Srbije u Petrovcu na Mlavi, vežbalište „Lipe“ kao i zemljište „Stara kasarna“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vojni objekti Braničevo vojska srbije prodaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana