Tekst objavljen: 31.05.2016 15:38        


ProCredit banka je početkom maja u Solunu priredila prvi i do sada najveći susret privrednika iz regiona, B2B događaj, okupivši više od 600 vlasnika malih i srednjih preduzeća iz zemalja u regionu – sa područja Balkana i Istočne Evrope.

Moderno bankarstvo za brži razvoj biznisa

Uželji da proširi mogućnosti za razvoj malog biznisa u godini preduzetništva, ProCredit je ovim događajem otvorio novo poglavlje u kreiranju poslovnih mogućnosti za svoje klijente i za umrežavanje privrednika.

Banka je omogućila sistemsko organizovanje sastanaka gde su firme povezivane po tipu delatnosti, tako da je svaki učesnik imao priliku da se sastane sa potencijalnim partnerom, gde je samo taj dan u proseku održano 7 sastanaka po preduzeću. Fokus na privredu ProCredit banka je potvrdila ne samo B2B događajima, koji su se prethodno održavali i na bilateralnom i trilateralnom nivou, između privrednika Makedonije, Bosne i Hercegovine kao i Albanije, već i novim proizvodima i uslugama.

Posebna pogodnost za klijente je nova „Propay“ usluga u međunarodnom platnom prometu između ProCredit banaka u Srbiji, Nemačkoj, Albaniji, BiH, Bugarskoj, Gruziji, Makedoniji, Moldaviji, Rumuniji i Ukrajini.

Uz fiksnu proviziju od samo 2,5 evra po transferu nezavisno od iznosa, klijenti mogu da vrše plaćanja između banaka, a novac može da bude prebačen na račun samo 3 sata nakon puštanja naloga. Takođe, nakon godinu dana od implementiranja prvih Samouslužnih bankarskih Zona 24/7 ova banka je uspela da automatizuje preko 75% svojih gotovinskih transakcija i da otvori prve „Cashless“ekspoziture u Beogradu i Novom Sadu.

Umesto dosadašnjeg obavljanja transakcija na šalterima banke, u ovim ekspoziturama klijenti će sve gotovinske transakcije realizovati koristeći uređaje koji se nalaze u Zoni 24/7, bez obzira na radno vreme ekspoziture banke.

“Ova usluga omogućava veliku uštedu vremena klijentima, rasterećuje ekspoziture od gužvi i suštinski šalje klasičan šalterski posao u prošlost.

Samo u Srbiji smo investirali preko 3,5 miliona evra u Samouslužne zone, kako bi olakšali svakodnevnicu naših klijenata, posebno privrednika, koji su primera radi morali svakodnevno da prekidaju svoj poslovni ciklus i dolaze u banku da uplate pazar, što sada u okviru naših samouslužnih zona mogu da urade non-stop.

Osnovni cilj „cashless“ koncepta jeste bolja usluga za klijente i potreba da naši savetnici budu posvećeni svojim klijentima, savetodavnim uslugama, a ne gotovinskim transakcijama.“ rekla jeMirjana Mitrović, šef odeljenja za bankarske usluge i marketing ProCredit banke.

„Uvereni smo da je za nas kao banku koja je strateški opredeljena na pružanje podrške malim i srednjim preduzećima imperativ - konstantno unapređenje usluga i odgovaranje na potrebe naših klijenata. Upravo te male porodične firme i srednja preduzećamogu u velikoj meri da doprinesu ekonomskom razvoju zemlje i mi želimo da kvalitetnom podrškom njihovim projektima i kvalitetnom bankarskom uslugom budemo značajan poslovni partner i oslonac.“rekao je g. Igor Anić, član IO Procredit banke.

Uz održavanje visokog kvaliteta portfolia, stabilnog i pouzdanog poslovanja, banka će nastaviti da investira u unapređenje usluga, kako bi odgovorila na potrebe svojih klijenata i nastavila da bude pouzdan oslonac za privrednike u Srbiji.

„Mi u Privrednoj komori Srbije izuzetno cenimo svaki vid podsticaja malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima i ovom prilikom želim da dam punu podršku ProCredit banci za sprovođenje svojih programa i inicijativa da mali biznis dobije šansu za razvoj kakva postoji u svim razvijenim zemljama Evrope“, istakao je g.Aleksandar Kemiveš, savetnik predsednika Privredne komore Srbije, koji je bio jedan od gostiju na radnom doručku ProCredit banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
samouslužno bankarstvo banka procredit zona 24/7

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana