Tekst objavljen: 26.02.2018 10:40        


Novi član Izvršnog odbora Sberbank Srbija, zadužen za bankarske operacije i IT tehnologije (COO) je Miloš Nedeljković. Od 2013. godine do danas obavljao je funkciju direktora Odeljenja za digitalno bankarstvo i partnerstva. Svojim radom u protekle četiri godine značajno je doprineo transformaciji i razvoju poslovanja Sberbanke.

Miloš Nedeljković - novi član Izvršnog odbora Sberbank

“Kada u timu imate čoveka sa izuzetnim iskustvom, orijentisanog ka napretku, visoko motivisanog za profesionalni razvoj i lični rast, najbolje što možete jeste da takav potencijal podržite i dodatno podstaknete. Izuzetno sam zadovoljna što je naša banka prepoznala kapacitet koji Miloš ima, dajući mu mogućnost i slobodu da se razvija na način koji odgovara njemu i Sberbanci. Miloševo imenovanje na poziciju člana Izvršnog odbora naredni je korak u njegovoj već bogatoj karijeri. Sberbank Srbija sa njim na ovom mestu zasigurno ide ka daljem razvoju digitalizacije i tehnologije, a sve u cilju poboljšanja efikasnosti poslovanja.” – izjavila je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Miloš Nedeljković rođen je 1974. godine u Beogradu. Završio je „Fakultet organizacionih nauka“, smer industrijsko inžinjerstvo. Rad u bankarskom sektoru započeo je 2001. godine. Aktivno je učestvovao je u svim fazama razvoja digitalnog bankarstva u Republici Srbiji. Dao je značajan doprinos razvoju poslovanja platnim karticama, uključujući POS terminale i bankomate, sistema za odnose sa klijentima (CRM) i direktnog marketinga.

Dolaskom u Sberbanku svoju poslovnu motivaciju pronalazi u kontinuiranom unapređenju proizvoda i usluga prilagođenih potrebama današnjih klijenata koje prate jednostavni, pouzdani, efikasni i za korisnike konforni procesi zasnovani na primeni najsavremenijih tehnoloških rešenja, po kojima je Sberbank Srbija prepoznata na tržištu kao inovativna banka orijentisana na korisnike.

“Privilegija je biti deo menadžmenta Sberbanke. Ukazana mi je velika čast, koju prati još veća lična i profesionalna odgovornost. Trudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Motivisan sam da sva svoja znanja, veštine i kompetencije još intenzivnije usmerim na dalji napredak i razvoj poslovanja Sberbanke.” – izjavio je Miloš Nedeljković prilikom imenovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sber bank banka izvršni odbor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana