Tekst objavljen: 18.04.2017 8:34        


BEOGRAD, 18. aprila (Tanjug) - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović naložila je danas svim preduzećima i agencijama u tom resoru da, zbog najavljenih vremenskih nepogoda, budu u pripravnosti i preduzmu potrebne preventivne mere. 

Mihajlović: Pripravnost zbog najavljenih nepogoda

Mihajlović je poručila da svako preduzeće ili agencija, u slučaju da registruje uticaj lošeg vremena na nesmetano odvijanje saobraćaja, o tome odmah obavesti resorno ministarstvo, kako bi se u slučaju potrebe, zajednički pravovremeno reagovalo, saopštilo je ministarstvo.

Pismo je upućeno Putevima Srbije, Koridorima Srbije, železničkim preduzećima Infrastruktura železnica Srbije, Srbija kargo, Srbija voz, Direkciji za železnice, Saobraćajnom institutu CIP, Institutu za puteve, Agenciji za bezbedost saobraćaja, kao i Aerodromu Nikola Tesla, kompanijama Er Srbija i JAT Tehnika, Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i Kontroli letenja Srbije i Crne Gore - SMATSA.

Među alarmiranim institucijama su i lučke kapetanije, Agencija za upravljanje lukama, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Uprava za transport opasnog tereta, kao i Građevinska direkcija Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana