Tekst objavljen: 05.09.2016 13:31        


Kompanija Lidl Srbija pozvala je danas sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji traje do 25. septembra, a počeli bi sa radom u 2018. godini, kada se, kako je rečeno Tanjugu u toj kompaniji, očekuje da će Lidl početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno. 

Lidl traži menadžere, prijave do 25.septembra

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Lidl traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

"Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivna zarada, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata, i u privatne svrhe", poručuju iz kompanije.

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Kako je nedavno rečeno Tanjugu u toj kompaniji, radovi su trenutno u fazi da je prodavnica u Smederevu završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu.
Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine - Borči i Vidikovcu.

U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi iz koga će se ove prodavnice snabdevati.
"Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno", rečeno je Tanjugu u toj kompaniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
lidl kompanija kandidati menadžer

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana