Tekst objavljen: 04.03.2019 10:20        


Lidl prodavnice u Beogradu, na Labudovom brdu – na adresi Patrijarha Joanikija 11v, i u Čačku, u Beogradskoj ulici br. 1, počeće sa radom u četvrtak 14. marta, u 8 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja sa praksom dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala. 

Lidl otvara još dve prodavnice 14. marta

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu „Točak znanja“ provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je ono što će i ovoga puta potrošače dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.

Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Beogradu i Čačku nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd prodavnica lidl

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana