Tekst objavljen: 09.04.2015 13:40        


Kompanija LG Electronics (LG) će u okviru promocije svog novog modela smart telefona na tržištima širom sveta, podeliti 4.000 mobilnih uredjaja "LG G4" korisnicima u 15 zemalja, saopšteno je danas iz te kompanije. Srećnici iz 15 država koji budu dobili smart telefone, ekskluzivno će testirati novi LG G4 nekoliko nedelja pre njegovog zvaničnog predstavljanja.

LG u promotivnoj kampanji deli 4.000 G4 smart telefona

Učesnici programa biće odabrani na osnovu svojih prijava, a podela iskustva o tome na socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter i Veibo uvećaće šanse za njihov odabir.

Posle selekcije, učesnicima programa će biti data prilika da iskuse jedinstveni dizajn i karakteristike "LG G4" smart telefona na period od 30 dana, i uživaju u personalizovanom korisničkom iskustvu, kameri izuzetnih performansi, kao i impresivnom ekranu ovog uređaja. Tokom trajanja programa, biće im dodeljeni raznorazni zadaci, ali i nagrade.

"Korisnici su naši najveći obožavatelji i mislimo da će ovo biti izuzetno uzbudljiv i jedinstven način da naš najvažniji ovogodišnji mobilni uređaj približimo javnosti", rekao je predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications, Džuno Čo (Juno Cho).

Uspeh "LG G4" smart telefona stavili smo u ruke naših korisnika, jer verujemo da će oni najbolje dati sud o korisničkom iskustvu koje ovaj uređaj pruža, dodao je on.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
lg promocija telefona LG G4

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana