Tekst objavljen: 17.12.2020 16:55        


Raising Starts je prvi program na tržištu Srbije koji startapima istovremeno donosi stručnu i finansijsku podršku do 15.000 CHF za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga, bez uzimanja učešća u vlasništvu

Konferencija "Rising stars" o podršci startapima sutra u 12h

Prema Startap Genome istraživanju, nedostatak finansijske podrške za startape u najranijim fazama razvoja predstavlja jedan od najvećih izazova startap ekosistema u Srbiji, i da bi nastavio da raste neophodni su novi mehanizmi podrške investiranju. U naredne tri godine Raising Starts će kroz više javnih poziva, podržati osnivanje i razvoj do 100 novih startap kompanija, a pored Beograda proširiće svoj obuhvat i u regione Niša i Čačka.

Zbog pandemije Corona virusa, događaj povodom objavljivanja prvog Javnog poziva za Raising Starts program biće održan online. Link za ulazak dostupan je OVDE.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U okviru diskusije, svoja iskustva sa učesnicima će podeliti Gordana Danilović Grković, v.d. direktora Naučno-tehnološkog parka Beograd, Jelena Petrović, pomoćnik direktora za razvoj poslovanja NTP Beograd, kao i Luka Radovanović, osnivač startapa B2Bee.

Konferenciju organizuje Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd), a povod je otvaranje prvog Javnog poziva za novi program podrške startapima u najranijim fazama razvoja, koji se sprovodi uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rising stars konferencija rising stars naučno tehnološki park beograd pokretanje startapa startap

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana