Tekst objavljen: 19.09.2015 16:01        


Erste banka je organizovala u Beogradu radionicu "Kako započeti socijalni biznis" povodom konkursa kompanije YSB (Yunus Social Busineš) koja će finansirati najbolja socijalna preduzeća.

Kompanija YSB finansira najbolja socijalna preduzeća

Konkurs će biti otvoren do kraja septembra, a YSB će finansirati najbolja socijalna preduzeća u okviru svog programa, saopštila je Erste banka.

Interaktivna radionica "Kako zapoceti socijalni biznis" održana je u Beogradu sa ciljem da upozna učesnike sa osnovama socijalnog preduzetništva, načinom na koji je moguće pokrenuti i izgraditi socijalno preduzeće i koje su najčešće greške koje čine preduzetnici tokom takvog procesa rada.

Novak je kazao da oni mogu da ponude pristup internacionalnim mentorima i ekspertima, svetskim akcelerator programima, pristup tržištima, kao i značajna finansiranja do 500.000 evra.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija putem mejla balkans@yunušb.com ili sajta www.ysbbalkans.com.

Muhamed Junus (Muhammad Yunus) je začetnik ideje društvenog preduzetništva i osnivač kompanije YSB, koja novčano podržava ideje se najviše potencijala.

Impact Hub u Beogradu je deo globalne mreže koja okuplja 12.000 članova, preduzetnika iz 49 zemalja sveta i namenjen je svima koji žele da pokrenu ili razviju sopstveni biznis, prošire poslovanje i pristupe novim tržištima, kao i da budu u toku sa najnovijim i uspešnim biznis trendovima svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
socialni biznis socijalna preduzeća erste banka privatan biznis

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana