Tekst objavljen: 09.02.2019 14:30        


Finansijski portal Kamatica jedan je od dobitnika nagrade za najbolje on-line stvari u kategoriji „poslovni i društveni servisi“ 2018. godine, koju dodeljuje redakcija PC Press-a.

Kamatica u top 50 sajtova

Svečana dodela nagrada održana je u Skupštini grada Beograda, koju je otvorila Irini Reljin, pomoćnik ministra za elektronske komunikacije i poštanski saobraćaj u Ministarstvu za trgovinu, turizam i telekomunikacije.

Nagrada PC Press-a „Top 50“ Kamatici je dodeljena:
  • 2008 godine, 
  • 2011 godine i
  • 2018. godine.

Kamatica je predstavljena kao veoma popularan sajt koji pruža odličan uvid u aktuelnu bankarsku ponudu bilo da se radi o kupovini nekretnine, automobila ili o prostom refinansiranju tekućih obaveza.

„Za one sa viškom sredstava tu je i berza, razne opcije za štednju, a sve prati niz korisničkih obaveštenja i saveta o raznim finansijskim poslovima“, kažu u PC Press-u.

Svečanu nagradu PC Press „Top 50“ preuzeo je direktor i osnivač finansijskog portala Kamatica, Dušan Uzelac.

„Kamatica je već treći put dobitnik ove nagrade, što nam je samo još jedan pokazatelj da smo na dobrom putu“, kaže Dušan Uzelac, i dodaje da je glavni cilj pomoći svima da donesu najbolju finansijsku odluku u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima ono zbog čega je Kamatica i napravljena pre 12 godina, a što će svakako i u budućnosti biti njen cilj.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Manifestacija, koja je održana po 22. put, okupila je najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže, YouTube kanale i mobilne aplikacije.

Osim Kamatice, u kategoriji „Poslovni i društveni servisi“ nagradu su dobili i sajt cenoteka.rs, sajt cityexpert.rs, mojapijaca.rs, kao i portal vlade Srbije euprava.gov.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dušan uzelac kamatica Top 50 PC Press

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana